teman2....

Friday, July 14, 2017

Sambutan Raya Aiyan kt sekolah

 as salam semua kwn2,

Rabu baru ni 12hb ada sambutan hari raya kt sekolah aiyan,dr petang selasa dia dh ingatkan mama n papa suh blikan baju raya.... ptg tu cari samping dia tp takde lak... mls nk pusing jauh2, cari 2 tempat je bila takde, mls la nk cari... baju melayu ngn songkok pun dh ensem dh

Konsep potluck, mama bwkkan kek batik 2 bekas je....
tp lupe nk amik gambo semua hidangan yg ada kt fb littlecaliphs....

Yg penting ptg tu dia cite dia mkn mcm2... seronok lah dia kan, sampai tertido dlm kete ptg tuh masa kami amik.



bt peace konon nyer lah..... kt kedai mamak ni nk bfast

dh kenyang, main game pulak sbb papa baru nk mkn.... td suap dia dulu

sampai ke mlm takmo buang songkok tu

gambar kelas aiyan ngn pengetua n teacher nya

kene amik gambo kene la senyum kan

mcm2 gaya... gasak korang lah

11 comments:

Atie Yusof said...

Meriah sambutan hari raya kt sekolah aiyan..budak2 suka dpt makan ramai2.. abg Pae pun dah buat sambutan kt sekolah Agama.. buatkan kek jgk.. hihi

aryan azra said...

Sedap-sedap makanan ye aiyan mestilah mkn banyak,klu acik pun macam tu..aiii acik pun tak sabar nak tggu raya kat opis ni minggu depan

Mimi Azirah said...

Meriah sambutan hari raya sekolah Aiyan

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

meriahnyaaa...seronok betul jd budak2 ni kan...aduhh rindu pulak akk nk jadi budak2 balik hehee

Inani Hazwani said...

Comelnya Aiyan. Meriah, seronok lah dia dengan kawan kawan :)

Amy Hilmirda Daud said...

comel Aiyan bersongkok. Amboiii bersongkok sampai ke malam ke Aiyan.

LYAfrina said...

Salam aidilfitri dana n family.
Maaf zahir n batin.

Ensem aiyan berbaju melayu. Eksitedbye nk beraya dgn kwn² kt sek..

NanyFadhly said...

Seronok tengok budak2 ni beraya. Uwais harini sambutan raya di tadika. Akak bekalkan baulu and kuih bakar. Kakak and abang this coming Friday. Tak pikir lagi nak masak ape :)

TukangKebun said...

Selamat Aidilfitri.

Maaf Zahir Batin.

Lama tak dapat blogwalking.

hainom OKje said...

Kalau time sekolah....tang ada event event mcm nilah best. Tak payah nak belajo hihi....

Ainniah Zulkefli said...

comel je budak2 ni pakai baju raya bergambar ramai2. happy la tu aiyan dapat makan macam2. masa jamuan macam ni la boleh enjoy dengan kawan2 tadika.